Tyxo.bg counter
Поръчайте онлайн или на телефони 0879/342506, 0899/957016 и 0898/790341
Намерете ни на и на podarimi.com

Забавления в дъжда


0.00 лв
20132323

Хайде си измислим няколко забавления за мъника на открито, вместо да го държим вкъщи. Обаче предупреждавам - екипирайте се.

Какво означава това? Дъждобран и гумени ботуши не само за мъника, но и за вас. Защото когато се приберете, ще сте по-мокра от него, вярвайте ми. За чадър няма полза да мислите - той е полезен при разходка, но за забавления на открито само ще ви пречи.

1. Скачане в локви
Любимото на всички деца, сигурно и вие сте го правили в миналото. Контролирайте ги отдалеч, ако не искате да ви окъпят в кал, като не пропускате да ги отклонявате от по-дълбоките локви. Забравете забележките от типа на "колко си мръсен" - целта на играта е да се погрижим мама да има какво да пере.

2. Кръгове
Подходящо за по-малки деца. За целта ви трябва по-дълга пръчка, с която да бъркате в локвите и да правите кръгове. Мъниците с часове могат да се занимават с това. Ако пък добавите и няколко сухи листа, които да наподобяват лодки в езерото-локва, ще осигурите няколкочасово забавление.

3. Жабки
Става въпрос за добре познатото ви хвърляне на камъни в локвите, които да подскачат по няколко пъти. Разбира се, това в малките и плитки локви няма да се случи, но не пречи да си пофантазирате.

Цена: 0.00 лв