Podarimi.com

Политика на поверителност

Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и Европейския Съвет от 27 април 2016 година, от 25 май 2018 г. Podarimi.com въвежда следните правила за защита на личните данни:

Podarimi.com в качеството си на администратор на лични данни обработва лични данни, които клиентите предоставят при регистрация на поръчка в онлайн магазина в съответствие с нормативната уредба за защита на личните данни.

Podarimi.com в качеството си на търговец гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставените лични данни.

Podarimi.com се задължава да не разкрива никакви лични данни за клиентите на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен ако:

  • има съгласие на клиента;
  • информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са в правото си да изискват и събират такава информация и търговецът е длъжен да предостави информацията по силата на закона;
  • информацията е необходима на трети лица за изпълнението на заявената услуга според пуснатата поръчка – куриерски служби и други оператори на услуги, които се изпълняват като част направената заявка.

Обработка на лични данни

Когато посещавате нашия онлайн магазин, уеб сървърът съхранява данни за ползваните от вас браузъри и оперативни системи, уеб сайта, който посещавате при нас, датата на вашето посещение, както и за срок от 7 дни IP адреса, определен от вашия Интернет доставчик, с цел защита. С изключение на IP адреса, личните данни се съхраняват тогава, когато бъдат предоставени от Вас самите при регистрация.

Ползване и предаване на лични данни

Podarimi.com ползва личните ви данни за целите на техническо администриране на онлайн магазина, за управление на поръчките, за анкети за продуктите и за маркетинг, в необходимия за целта обхват и в случаи на доброволно предоставяне от страна на клиента.

Предаването на лични данни на държавни институции и органи се извършва само в рамките на задължителните разпоредби на действащото законодателство. Нашите служители са обвързани със задължение за спазване на поверителност.

Сигурност

Podarimi.com предприема технически и организационни мерки за сигурност, за да защити администрираните от нас данни от манипулации, загуба, унищожаване и достъп от страна на неоправомощени лица. Нашите мерки за сигурност се усъвършенстват постоянно r в съответствие с технологичното развитие.

Право на информация и изтриване

При поискване Podarimi.com ще ви съобщи в законно установения срок, дали при нас са съхранени вашите лични данни. Имате право да поискате те да бъдат изтрити, за целта е необходимо да изпратите имейл с Вашето искане през контактната форма на сайта.

Shopping Cart