Podarimi.com

Условия за ползване

Oбщи условия за използване на онлайн магазин Podarimi.com

Уважаеми клиенти, моля прочетете и се запознайте с настоящите условия за обслужване на магазин Podarimi.com

Общи условия

Настоящите условия представляват правно споразумение със задължителна сила между онлайн магазин Podarimi.com – представлявано от “Сейм Медия” ЕООД  и клиентите във връзка с услугите, предлагани от онлайн магазин Podarimi.com. С разглеждането на страниците, натискането на връзките, разположени на страниците на онлайн магазин Podarimi.com.

Данни за търговеца

Наименование: Сейм Медия ЕООД;
Вписан в публичните регистри с ЕИК: 206506647;
Данни за кореспонденция: email: [email protected]  и тел. 0879346887;

Поверителност на Вашите данни

Онлайн магазинът Podarimi.com обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че онлайн магазин Podarimi.com има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на онлайн магазина. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

  • име и фамилия
  • e-mail адрес
  • телефон за връзка
  • адрес за фактура и досавка
  • пощенски код

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на онлайн магазин Podarimi.com.  Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

Вашият потребителски профил може да бъде изтрит от системата на Podarimi.com заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

Поръчката

Всяка поръчка на продукт през системата на Podarimi.com е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката на посочения телефон ще получите обаждане от нас за потвърждение на същата информация. За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл или телефон.
Поръчката на продукт/и през е-магазина означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.

Цените

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка.

Проблеми при изпълнение на поръчката

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

Посочили сте грешни или непълни данни за доставка –  имена, адрес, телефон, пощенски код.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на Podarimi.com (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), Вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с Вас.

Като лоялен търговец Podarimi.com се старае да разрешава всички възникнали проблеми и рекламации, по възможно най-бърз и в услуга на клиентите начин.
В случаите, когато не може да бъде намерено решение, моля обърнете се към Европейската комисия чрез платформата за Онлайн решаване на спорове, както и към сайта на Комисията за защита на потребителите.

Плащане

Поръчките се заплащат по електронен път, чрез ауторизираната онлайн система за разплащания Stripe, заявени от вас.

Доставка и получаване на продуктите

С изпращането на потвърждение за поръчка, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и транспортните разходи.

Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код. Всички доставки се доставят в срок от 7 до 20 дни, след извършване на поръчка.

Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

  • Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
  • Да включите документите за наложен платеж, с която сте получили продуктите
  • Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка
Shopping Cart