Podarimi.com

Ароматерапевтичен пламъчен овлажнител на въздух – подобрете качеството на въздуха в дома си

Категория:

Ароматерапевтичният пламъчен овлажнител на въздух комбинира функциите на овлажнител и ароматерапия, предоставяйки свеж и хидратиран въздух с приятен аромат.

79.00 лв.

Всички цени са с включено ДДС.
Срок на доставка от 7 до 20 работни дни.

Ароматерапевтичният пламъчен овлажнител на въздух е устройство, което съчетава функциите на овлажнител на въздух и ароматерапия. Той работи чрез изпаряване на вода, като същевременно добавя ароматни масла във въздуха.

Овлажнителят на въздух помага за поддържане на оптимално ниво на влажност в помещението, което е особено полезно през зимните месеци, когато въздухът е сух поради отоплителните системи. Той може да помогне за намаляване на проблеми като суха кожа, раздразнени очи и дихателни проблеми.

Ароматерапията, съчетана с овлажняването на въздуха, може да създаде приятна и релаксираща атмосфера в помещението. Ароматните масла, които се добавят в устройството, могат да имат различни ефекти върху настроението и благополучието на хората. Например, лавандуловото масло може да помогне за релаксация и намаляване на стреса, докато цитрусовите масла могат да повишат енергията и настроението.

Ароматерапевтичният пламъчен овлажнител на въздух е лесен за употреба и поддръжка. Той разполага с резервоар за вода, който трябва да се пълни периодично, и контролен панел, който позволява на потребителя да регулира нивото на овлажняване и интензитета на ароматизацията.

Този продукт е подходящ за домашна употреба, офиси и други закрити пространства, където се желае подобряване на качеството на въздуха и създаване на приятна атмосфера. Овлажнителят на въздух може да бъде полезен за хора с дихателни проблеми, ароматерапевти и всички, които търсят по-добро благополучие и комфорт в своето околие.

Тегло 0.37 kg
Размери 150 × 120 × 120 мм

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Споделете:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart