Podarimi.com

Декоративна лампа с воден фонтан за аквариум – перфектно допълнение за вашия аквариум

Декоративна лампа с воден фонтан за аквариум – стилно и функционално допълнение за вашия аквариум.

240.00 лв.290.00 лв.

Всички цени са с включено ДДС.
Срок на доставка от 7 до 20 работни дни.

Декоративната лампа с воден фонтан за аквариум е уникален продукт, който съчетава функциите на осветление и декорация с воден ефект. Тя е специално проектирана за аквариуми и предлага вълнуващо визуално изживяване за всички любители на акваристиката.

Лампата е изработена от висококачествени материали, които са устойчиви на вода и корозия. Тя е снабдена с LED осветление, което осигурява ярка и енергоспестяваща светлина за аквариума. Освен това, лампата разполага с вграден воден фонтан, който създава красиви водни ефекти, като водни струи или водопади.

Продуктът е лесен за инсталиране и използване. Той се поставя върху аквариума и се свързва към електрическата мрежа. Лампата разполага с различни настройки за осветление и водни ефекти, които могат да бъдат контролирани чрез специално дистанционно управление.

Декоративната лампа с воден фонтан за аквариум не само придава красота и атмосфера на вашия аквариум, но също така създава успокояващ и релаксиращ ефект. Тя е идеална за всякакъв вид аквариуми – от малки домашни аквариуми до по-големи обществени аквариуми.

С тази декоративна лампа с воден фонтан за аквариум, вие ще можете да създадете уникална и привлекателна обстановка за вашите рибки и да се насладите на красотата на водата и светлината във вашия аквариум.

Тегло 3.00 kg
Размери 413 × 215 × 463 мм
Модел

Държаща книга, Охлюв, Чистач монах, Птиче цвете, Метач Монк, Стойка за книга

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Споделете:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart