Podarimi.com

Домашна силиконова мечешка лампа с LED светлини – перфектно допълнение за дома

Продуктът е домашна мечешка лампа с LED светлини, изработена от силикон.

65.00 лв.

Всички цени са с включено ДДС.
Срок на доставка от 7 до 20 работни дни.

Домашната силиконова мечешка лампа с LED светлини е продукт, който предлага мека и приятна светлина в домашната обстановка. Тя е изработена от висококачествен силикон, който придава на лампата мек и гъвкав вид. Лампата е във формата на мече, което я прави идеална за децка стая или за подарък на дете.

LED светлините, които са вградени в лампата, осигуряват ярка и енергоспестяваща светлина. Те са изключително дълготрайни и не излъчват топлина, което ги прави безопасни за докосване дори след продължителна употреба. Лампата разполага с различни цветови настройки, които могат да се променят според настроението или нуждите на потребителя.

Тази силиконова мечешка лампа е също така идеална за създаване на релаксираща атмосфера в спалнята или в други помещения в дома. Тя може да бъде използвана и като нощна лампа, като осигурява достатъчно светлина, за да се ориентирате в тъмното без да нарушавате съня на другите.

Лампата е лесна за употреба, с вграден бутон за включване и изключване. Тя се захранва с батерии или през USB кабел, което я прави удобна за пренасяне и използване в различни места. Също така, лампата е изключително издръжлива и устойчива на удари, което я прави подходяща за деца и домашни любимци.

Домашната силиконова мечешка лампа с LED светлини е стилна и функционална декорация за всяко домакинство. Тя не само осигурява светлина, но и добавя уют и игривост в интериора. Благодарение на своите качества, тази лампа е популярен избор сред деца и възрастни, които ценят комфорта и атмосферата в дома си.

Тегло 0.20 kg
Размери 210 × 100 × 75 мм
Цвят

White

Electrical outlet

USB

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Споделете:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart