Podarimi.com

Интелигентен водоустойчив часовник за спорт – перфектен спътник за активен начин на живот

Интелигентният водоустойчив часовник за спорт е удобен и функционален аксесоар, който предлага различни спортни функции и може да се използва във всякакви условия на вода.

99.00 лв.

Всички цени са с включено ДДС.
Срок на доставка от 7 до 20 работни дни.

Интелигентният водоустойчив часовник за спорт е устройство, което комбинира функциите на спортен часовник и интелигентен гаджет. Той е създаден с цел да отговори на нуждите на активните спортуващи, които желаят да проследяват и подобрят своята физическа активност.

Този часовник е специално проектиран да бъде водоустойчив, което го прави идеален за използване при плуване, сърфиране, каяк, ски и други водни спортове. Той може да издържи на водна проникноваемост до определена дълбочина, което го предпазва от вода и влага.

Освен това, интелигентният водоустойчив часовник за спорт предлага различни функции, които помагат на спортуващите да следят и анализират своите тренировки. Той може да измерва пулса, разстоянието, изгорените калории, стъпките и други физически параметри. Също така, той може да предоставя информация за качеството на съня и да предлага персонализирани тренировъчни програми.

Часовникът е оборудван с вграден GPS, който позволява проследяване на маршрутите и навигацията по време на спортни дейности на открито. Той също така може да се свърже със смартфони и да предоставя уведомления за входящи обаждания, съобщения и календарни събития.

Дизайнът на интелигентния водоустойчив часовник за спорт е модерен и стилен, с различни опции за персонализация на циферблата и каишката. Той е изработен от висококачествени материали, които го правят издръжлив и устойчив на удари и надрасквания.

В заключение, интелигентният водоустойчив часовник за спорт е незаменим аксесоар за всеки спортуващ, който желае да следи и подобрява своята физическа активност, както и да бъде в крак със съобщенията и събитията от своя смартфон.

Тегло 0.06 kg
Размери 180 × 100 × 40 мм
Цвят

Черен, Оранжев

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Споделете:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart