Podarimi.com

Кристална настолна лампа с LED светлини – стилно и енергоефективно осветление

Кристална настолна лампа с LED светлини е стилно и елегантно осветително тяло, което създава приятна атмосфера в помещението.

69.00 лв.89.00 лв.

Всички цени са с включено ДДС.
Срок на доставка от 7 до 20 работни дни.

Кристалната настолна лампа с LED светлини е елегантен и стилен аксесоар за всяко помещение. Тя е изработена от висококачествен кристал, който придава на лампата изискан и блестящ вид. Лампата е снабдена с LED светлини, които осигуряват ярка и естествена светлина, като същевременно са и енергоефективни.

Тази настолна лампа е идеална за осветление на работният плот, нощната трапезария или дори за създаване на релаксираща атмосфера в спалнята. С LED светлините можете да регулирате яркостта и цветовата температура, за да създадете персонализирано осветление според вашите предпочитания и настроение.

Кристалната настолна лампа с LED светлини е също така и функционална, тъй като разполага с вграден превключвател и USB порт, които ви позволяват да зареждате мобилни устройства или да свързвате други електронни уреди. Тя е компактна и лесна за пренасяне, което я прави подходяща за използване както в домашни условия, така и в офиса.

Кристалната настолна лампа с LED светлини е не само функционален продукт, но и стилно допълнение към вашия интериор. Нейният блестящ дизайн и качествени материали я правят идеален избор за всеки, който цени красотата и практичността в едно.

Тегло 0.40 kg
Размери 150 × 100 × 100 мм
Размер

USB зареждане в три цвята, Дистанционно управление 16 цвята

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Споделете:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart