Podarimi.com

Малка битова мелничка от неръждаема стомана – идеалното решение за битово смилане

Малка битова мелничка от неръждаема стомана за бързо и ефективно смилане на съставки в домашни условия.

69.00 лв.

Всички цени са с включено ДДС.
Срок на доставка от 7 до 20 работни дни.

Малката битова мелничка от неръждаема стомана е компактно устройство, предназначено за смилане на различни видове сухи храни. Тя е изработена от висококачествена неръждаема стомана, която осигурява здравина и дълготрайност на продукта.

Тази мелничка е идеална за смилане на подправки, кафе, семена, ядки и други сухи храни. Снабдена е с остри ножове от неръждаема стомана, които гарантират ефективно смилане на продуктите.

Малката битова мелничка е лесна за употреба и поддръжка. Разполага с прост механизъм за включване и изключване, който позволява бързо и лесно смилане на храните. Също така, разглобяемите части на мелничката позволяват лесно почистване след употреба.

Тази мелничка е компактна и удобна за съхранение, като заема минимално пространство в кухнята. Също така, поради своята малка големина, тя е лесна за пренасяне и използване в различни ситуации.

Малката битова мелничка от неръждаема стомана е надежден помощник в кухнята, който ви позволява да смилате сухите храни по ваше желание и да приготвяте вкусни ястия и напитки.

Тегло 0.56 kg
Размери 200 × 150 × 150 мм

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Споделете:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart