Podarimi.com

Универсален цифров тестер за батерии с LCD дисплей – AA, AAA, 9V, 1.5V: Открийте състоянието на вашите батерии бързо и лесно

Универсалният цифров тестер за батерии с LCD дисплей може да измерва напрежението на батерии от типовете AA, AAA, 9V и 1.5V.

39.00 лв.

Всички цени са с включено ДДС.
Срок на доставка от 7 до 20 работни дни.

Универсалният цифров тестер за батерии с LCD дисплей е устройство, което се използва за проверка на различни видове батерии. Той е снабден с LCD дисплей, който показва информация за състоянието на батерията.

Този тестер е съвместим с батерии от тип AA, AAA, 9V и 1.5V, което го прави подходящ за използване с различни електронни устройства и домашни апарати. За да използвате тестера, просто поставете батерията в съответния слот и натиснете бутона за тестване.

След като сте натиснали бутона, LCD дисплеят ще покаже информация за напрежението на батерията и нейното състояние. Това ви позволява да определите дали батерията е изтощена и трябва да бъде заменена или все още е в добро състояние и може да бъде използвана.

Универсалният цифров тестер за батерии е компактен и лесен за използване. Той е идеален за домашна употреба, както и за професионални цели, като например в сервизни центрове или магазини за електроника. Този продукт ви помага да спестите време и пари, като ви позволява да проверите състоянието на батериите преди да ги използвате или замените.

Тегло 0.04 kg
Размери 100 × 100 × 30 мм
Цвят

Черен

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Споделете:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart